مواد لازم براي 6 نفر :
گوشت گوسفند يا گوساله: 500 گرم
پياز: 1 عدد
سيب زميني: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزي معطر (جعفري، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مايع: به ميزان لازم
زعفران دم كرده: 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت، پياز و لپه را بپزيد تا آب آن تمام شود. سبزي را پاك كرده، شسته و ريز خرد كنيد. سيب زميني را بپزيد و رنده كنيد و همراه سبزي، گوشت و لپه چرخ كنيد. مغز گردوي خرد شده، نمك، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بيفزاييد و ورز دهيد. به اندازه يك گردو از آن را در كف دست پهن كنيد و در روغن داغ سرخ نماييد. سپس در ظرف مناسب بچينيد و سرو كنيد.
نظرات شما عزیزان: